Garages en Schuren

Garages en Schuren

Bij Van Belzen Tuinen realiseren we hoogwaardige garages en schuren die niet alleen praktisch zijn, maar ook perfect passen bij de stijl van jouw tuin en woning. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, een veilige plek voor je auto, of een ruimte voor je hobby’s, wij bieden maatwerkoplossingen voor garages en schuren die volledig zijn afgestemd op jouw wensen.

Houten Schuren
Een houten schuur voegt een natuurlijke, warme uitstraling toe aan je tuin. Wij bouwen schuren van verschillende houtsoorten zoals Geïmpregneerd hout, Douglas of Red Class Wood. Of je nu een traditionele, landelijke schuur wilt of een strakke, moderne variant, wij ontwerpen en bouwen een schuur die zowel functioneel als esthetisch is.

Garages op Maat
Een garage biedt niet alleen bescherming voor je auto, maar kan ook dienen als extra opslagruimte of werkplaats. Wij ontwerpen en bouwen garages op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals hout, baksteen of staal, en wij zorgen voor een ontwerp dat perfect past bij je woning en tuin.

Multifunctionele Ruimtes
Wilt je een combinatie van opslag en werkruimte? Wij kunnen garages en schuren zo ontwerpen dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Denk aan een schuur met een ingebouwde werkplaats, of een garage met extra opslagruimte voor tuingereedschap en fietsen. Met slimme indelingen en opbergoplossingen benutten we de ruimte optimaal.

Duurzaamheid en Kwaliteit
Bij de bouw van garages en schuren werken we uitsluitend met duurzame en hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om hout, steen of metaal, wij zorgen voor een constructie die lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgen we voor een goede isolatie en afwerking, zodat je schuur of garage comfortabel en energiezuinig is.

Afwerking en Extra Opties
Wij bieden verschillende afwerkingsopties om je garage of schuur helemaal naar wens te maken. Denk aan dakbedekking, deuren, ramen en ventilatie. Ook kunnen we elektra en verlichting installeren, zodat je ruimte altijd goed bruikbaar is, ook in de avonduren of in de winter.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige schuur, een ruime garage of een multifunctionele opbergruimte, Van Belzen Tuinen biedt maatwerkoplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn. Samen realiseren we een schuur of garage die perfect aansluit bij jouw tuin en woonbehoeften.

Navigatie

Contactgegevens

Volg mij

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en opgeleverde projecten.